Na vikend oddihu smo poskrbele tudi za barvanje obrvi in tako ni manjkala barva za obrvi

Vsake toliko se spomnimo, da se dobimo skupaj stare prijateljice. Moram priznati, da nas je vsako leto manj, kajti vedno katera odpade in se z nami ne druži več. Najraje smo skupaj tri, ko se res najbolj razumemo. Tako smo tokrat zabeležile naš mini dopust, da smo poskrbele za barvanje obrvi, kar v hotelski sobi in barva za obrvi je bila izbrana takšna, da se je podala prav vsem trem.

Namreč ena od nas je bila kozmetičarka in čeprav ni bila v tej službi, je vedno bila vesela, kadarkoli nam je lahko pomagala pri svetovanju. Tako smo se že prej odločile, da si bomo v hotelu pobarvale obrvi, tako je prijateljica poskrbela, da je barva za obrvi šla z nami. Barva za obrvi je res bila ista, na koncu pa je vsaka imela drugačno barvo obrvi. Lahko samo rečem, da je barvanje obrvi potekalo normalno, prav lepo smo se imele, ko smo si barvale obrvi, veliko smo se smejale in ena od prijateljic si barve ni pustila dolgo na obrveh, ker se je bala, da ji barvanje obrvi ne bo ustrezalo, druga si je pustila dlje časa, kot pa je predpisano, ena pa točno toliko, kolikor moraš imeti barvo na obrveh. 

Ker je bilo barvanje obrvi tako različno, vseeno pa je bila ista barva za obrvi, smo imele obrvi vse različne. To nam je bilo na koncu všeč, ker smo res videle, kako barvanje obrvi pride na vsakem drugače. 

Prijateljica, ki je kozmetičarka, nam je obrvi tudi oblikovala, tako smo imele urejene obrvi, kot morajo biti. 

Sedaj ne vem, katera barva za obrvi je bila uporabljena, tako da bo za barvanje obrvi spet potrebno prositi prijateljico, da bo pobarvala, kot je treba. 

Tudi sama bi se lahko lotila tega, pa si ne upam in zakaj bi si, če pa mi barvanje obrvi lahko naredi prijateljica. Sedaj se zavedam, kako lepo je imeti pobarvane obrvi in kako je pogled lahko lepši. 

Danes je barvanje obrvi nekaj čisto vsakdanjega, le paziti moramo, da je izbrana prava barva za obrvi, ker drugače smo lahko še kako nezadovoljne.