Serum za rast obrvi in darilo od moje sestre

Moja sestra še kako dobro ve, kako se jaz vedno obremenjujem z mojimi obrvmi in tokrat mi je za rojstni dan kupila naravni serum za rast obrvi, ker je vedela, da sem sama toliko nesigurna v te proizvode, da si ga sama ne bom nikoli kupila. Ne vem zakaj, a vse na trgu je zame že tako umetno, sedaj je res prišel čas, ko se proizvajalci in prodajalci še posebej trudijo, da dajejo na trg vedno bolj naravne izdelke in vse več je tega, a sama nikoli nisem polaga pozornosti, da bi si serum za rast obrvi kupila sama, ker bi se lahko malo pozanimala in našla naravnega.

A mi ni bilo potrebno, za to je poskrbela moja sestra. Priznam, da to ona bolj obvlada, ker je mlajša, nima še otrok in nase da veliko več, kot pa jaz. Meni zame vedno zmanjka časa, potožim se še, to pa je tudi vse. Ko sem videla kaj mi je kupila, da je to serum za rast obrvi, sem bila zelo vesela, ker sem vedela, da se je pošteno potrudila, da je našla tistega pravega, naravnega, ker me je poznala toliko, da je vedela, da želim naravno stvar in ta serum za rast obrvi je to bil. 

Ja, lepo je imeti sestro, po navadi ona skrbi zame, ko se pogovarjamo o lepoti in negi telesa in obraza, njej tudi najbolj zaupam, ker me pozna, pozna pa tudi določene kozmetične izdelke, sigurno bolj kot pa jaz. Ta serum imam za štiri mesece uporabe, bila sem šokirana, da ga bom imela za toliko časa, mislila sem, da ga bo zmanjkalo že prvi mesec, a je za kar dolgo časa. Hvaležna za darilo, sem šla v kopalnico in se namazala. Vsak dan si sedaj mažem serum za rast obrvi in čakam, da začnem opažati razliko in če bo razlika vidna, si bom ta serum za rast obrvi naprej kupovala sama.