Moje novo delovno mesto in delovna obutev

Sem medicinska sestra in svoje delo naravnost obožujem, res rad delam z ljudmi in jim pomagam, pri tem pa imam rada, da je delovna obutev kvalitetna in udobna, ravno tako oblačila. Prejšnje delovno mesto, ki sem ga imela, so mi dali zelo nerodno delovno obleko in nekako sem se je navadila, ker enostavno nisem mogla nič, ker so itak vsi nosili isto in bi bilo malo zoprno, da bi samo jaz tarnala, da mi tako delovna obutev, kot tudi delovna oblačila ne odgovarjajo.

Ko sem zamenjala delovno mesto, pa sem dobila tudi nova delovna oblačila in delovno obutev nad katero sem bila pozitivno presenečena, kajti bila je res dobra, samo blago je bilo že na dotik prijetno, tako sem vedela, da bom sedaj v služni končno lahko sproščena v svojih oblačilih, prav tako je bila moja delovna obutev super, moj korak je bil sedja sproščen, brez straha, da me bo kaj ožulilo ali pa da mi bo zdrsnilo.

Nisem mogla verjeti, koliko naredi dobra uniforma in kako se lahko človek boljše počuti, ima celo več energije in lažje razmišlja, jaz sem prej, ko je bila moja delovna obutev tako nerodna bila kar v krču in to se je poznalo celo pri mojem delu. Sedaj je moj korak sproščen, več se smejim in ni mi več problem hoditi po dolgih hodnikih ali stopnicah. Prav spominjam se, kako sem prej iskala dvigala, ker mi ni bilo za hoditi z tisto obutvijo, sedaj pa iščem stopnice, ker je moja delovna obutev kvalitetna in prijetna, da zraven poskrbim še za svoje zdravje, ker delam korake. 

Delovna oblačila in delovna obutev vplivata na vaše delo. V to sem prepričana, ker sem sama dala to skozi in vem kako je hoditi, če je delovna obutev dobra ali pa slaba.