Bolečina in vraščen noht

Kdo bi si mislil, da vraščen noht tako boli. Tudi sam sem že slišal, da je nekdo imel vraščen noht in da je prisotna bolečina, vendar pa nisem pričakoval, da je bolečina tako nadležna in močna. Tako je vraščen noht doletel tudi mene. Od kje sem ga dobil, ne bi vedel, sem pa športnik po duši in lahko rečem, da moji nohti pri športu pogosto trpijo. Najprej nisem polagal pozornosti na to, da me je pri nohtu malo bolelo, kajti navajen sem bil, da so me po treningu boleli nohti, potem pa je bolečina vztrjala in kasneje sem videl, da je problem vraščen noht. 

Vsi vemo, da se vraščen noht lahko zakomplicira, če ga pravilno ne zdravimo, zato sem odreagiral hitro in se naročil na pedikuro. Poklical sem prijatelja, ki dela v zdravstvu, da mi svetuje, kam naj se obrnem. Tako sem prišel na vrsto že čez dva dni. Ja, bil je vraščen noht in kar nekaj dni je preteklo, ko me je pošteno bolelo. Lahko rečem, da nekaj dni nisem trenirl, kajti bolečina je bila prehuda. Kdo bi pričakoval, da je zdravljenje kar dolgo in res je pomembno, da skrbimo za nohte redno. 

Bolečina in vraščen noht

Ko sem pozdravil vraščen noht, sem se odločil, da bom obiskoval kozmetični salon redno, ker si bom privoščil pedikuro, da se mi slučajno ne bi vraščen noht ponovil. Tega si res ne želim, ker sedaj vem, kako zelo boli in kako dolgo se vraščen noht zdravi. Skrbite za svoje nohte, kajti nohti so odraz vašega zdravja. Veliko nam lahko povedo s tem, kakšni so, kako zdravi so in kako so negovani. Sam sedaj za to redno skrbim in moram reči, da se pozna, ker je moje stopalo sedaj lepše in bolj negovano. S tem pa seveda tudi moji nohti. Sedaj bi bil kar malo žalosten, če ne bi redno obiskoval salona za pedikuro nog.